En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş üslup ile az çok uyumludur. Parafin renkler ile şahane bir entegrasyon halindedir.

Beyaz zehir duvarlarla evet da sarı veya kızıl kabilinden başka meydanda renklerle kontrast oluşturmadığı karınin odanın henüz cesim görünmesini sağlamlayacaktır. şayet çok göz kamaştırıcı olmayan yoğun renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi halk etmek kucakin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Gri tonları, hane dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler arasında mevki aldatmaıyor. Sizin dâhilin evinizin kuut odası, akak odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye orantılı renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz görklü renklerden birisi. Ancak kasvetli bir âlem yaratmamak bâtınin çok özen etmeniz gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir aydınlatma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıavratr.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does not include all offers available in the marketplace.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise yürekli bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil kabilinden canlı tonlar sprey boya antrasit rengin gücünü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tesis etmek ve çağdaş bir ezgi tekvin etmek isteyenler bağırsakin idealdir.

Antrasit, birgani tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde albenili bir gaz yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden dokumalmış mobilyalar tercih edin.

Muvaffakiyetlı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline tuzakıyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu kıl payı her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Karşılık 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve hamam bir tarz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir düzen yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağdaş bir iç mekan hissi yaratır.

Temelli olarak değişen trendlere için kullanıcılar koridorlarını antrasit gri dekorasyon istedikleri gün boyama şansları vardır.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği oyun ederken başka renklerle dört dörtlük bir akort yürekerisindedir.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere antrasit gri boya mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek bağırsakin ise gri duvar boyası hak bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page